fbpx

Over ons

Kwaliteit door ervaring en innovatie

Hanenberg Isolatie is gespecialiseerd in het isoleren van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw, lichte industrie en voedingsmiddelenindustrie.
Het in 1963 opgerichte bedrijf beschikt door jarenlange ervaring en ruim 80
gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers over ruim voldoende kennis om opdrachtgevers uitstekend te adviseren. Zowel grote als kleine projecten, in binnen- en buitenland worden met de grootste zorg uitgevoerd. Eén van de specialismen is het verwerken van Armaflex elastomeren isolatie; een veelzijdig en flexibel synthetisch rubber isolatiemateriaal met perfecte isolatiewaarden. Tevreden klanten, dat is waar het om draait bij Hanenberg Isolatie.

Als eerste bedrijf in Nederland de “Armaflex system award”

Onze waarden

De drijvende kracht achter het bedrijf zijn de mensen, die altijd een stap verder denken en de lat continu hoger leggen. De medewerkers van Hanenberg hebben de juiste kennis in combinatie met ervaring en een warm hart voor de branche.

Klanten maximaal ontzorgen

Hanenberg Isolatie is toonaangevend als het gaat om de verschillende vormen van isolatie. Denk hierbij aan het isoleren van koel- en koude leidingen in de utiliteitsbranche, thermische en akoestische isolatie. Omdat de laatste jaren de brandveiligheid in de bouwsector een steeds crucialere rol heeft gekregen, is één van de speerpunten van het bedrijf dan ook de brandwerende isolatie als onderdeel van het hele isolatietraject. Zo vinden klanten bij Hanenberg Isolatie alles onder één dak. De termen doelgericht, resultaatgericht en efficiënt spelen dan ook een hoofdrol bij het bedrijf.

In onze organisatie staat samenwerking en teamgeest voorop en dat merken onze klanten. We zijn altijd bereikbaar, onze mensen werken perfect samen met onze opdrachtgevers. Kwaliteit en service staan bij Hanenberg op plaats één. Wij zijn een betrouwbaar en solide bedrijf met een vaste klantenkring. Vaak zie je dat bedrijven veel tijd besteden aan het vinden van nieuwe klanten, wij investeren liever in onze bestaande klanten.”

Ron van den Hanenberg