Kennis & kwaliteit

Vakbekwaam en goed opgeleid personeel is één van de kernkwaliteiten van Hanenberg. Ervaren praktijkmedewerkers delen hun kennis met jonge isolatiemedewerkers, en waar nodig worden zij aangevuld met vakgerichte trainingen en opleidingen. Het bedrijf is groot geworden door klein te blijven en termen als betrouwbaarheid, collegialiteit en een goede werksfeer zijn dan ook zeker van toepassing.

Trainingscentrum & certificaten

Hanenberg beschikt over een eigen trainingsfaciliteit voor brandwerende applicaties en ontwikkelt een eigen opleidingscentrum voor zowel technische isolatie als passieve brandpreventie. Uiteraard is het bedrijf in het bezit van het VCA-certificaat en hebben alle medewerkers Basisveiligheid VCA en beschikken de leidinggevenden over het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

Daarnaast is Hanenberg gecertificeerd volgens de ‘Veiligheidsladder’. Hoewel het vanzelfsprekend is dat de veiligheid van onze medewerkers prioriteit heeft, laten we op deze manier zien dat we er formeel ook zeker mee bezig zijn.

Bovendien zijn we ook een ‘erkend SBB-leerbedrijf’. Dit houdt in dat we altijd openstaan voor nieuwsgierige ‘onervaren’ medewerkers, zodat we hen wegwijs kunnen maken in de sector en hopelijk een langdurige en succesvolle relatie kunnen opbouwen.

Armaflex onderscheiding

Hanenberg is een gecertificeerd Armaflex verwerker onder het label van het Armaflex-Systeem-Garant plan en kreeg als eerste bedrijf in Nederland de ‘Armaflex System Award’; een onderscheiding waar het bedrijf met recht trots op is.

Vraag een offerte aan

Kwaliteit

Uitmuntende materialen met superieure montage.

Duurzaamheid

Verminder CO2-uitstoot, bespaar energie.

Service

Efficiënte en betrokken service voor tevreden klanten.